Totalentreprise fra Krüger VVS
Totalentreprise fra Krüger VVS

Hos Krüger VVS har vi i dette projekt udgravet til ny kloakinstallation til tre huse, og udført totalentreprise med alt fra kloak og VVS til blikkenslagerarbejde og installation af varmepumpe, så de tre huse nu har energirigtige løsninger der er fremtidssikre.

Totalentrepriser kræver mange kompetencer inden for samme virksomhed, og det har vi hos Krüger VVS. Derfor har vi været i stand til at skabe en gennemført løsning til tre huse på én gang, hvor vi med udgravning til kloak lagde fundamentet til hele projektet.

Sammen med kloakinstallationen installerede vi et separat regnvandssystem, så spildevand og regnvand opsamles hver for sig. På den måde fås der et langtidsholdbart resultat, som samtidig giver et miljømæssigt plus. Hertil lavede vi en ny vandinstallation med målere til alle tre huse, så det er let at følge vandforbruget.

For at sikre god komfort i boligerne, har vi installeret gulvvarme, som drives med luft til vand-varmepumper. Det giver en både energieffektiv og energirigtig løsning, som er attraktiv både for miljøet og økonomien, samtidig med at det sikrer en stabil varmetilførsel.

Endelig har vi udvendigt monteret zink-tagrender, så tagrenderne holder de næste mange år frem, og indlægningerne er lavet i zink og sort aluplade, så funktion og udtryk på husene går hånd i hånd.

Skal vi også hjælpe dig med dit badeværelse eller et andet VVS-projekt? Kontakt Krüger VVS.

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor"