Krüger VVS anbefaler følgende VSS-leverandører

En god VVS-installation kræver det rette udstyr, og hos Krüger VVS har vi gennem mange år arbejdet med rigtig mange forskellige leverandører. Derfor har vi også opbygget den nødvendige erfaring, for at kunne anbefale forskellige mærker og producenter, så du som kunde altid er sikker på at få VVS, varme, kloakering m.m. som holder i lang tid frem, og hvor der er fokus på energirigtige løsninger.

Herunder ser du nogle af vores anbefalinger:

Varmtvandsbeholder

Vølunds varmtvandsbeholdere bruges år efter år, både i små og store huse, med varmt vand til bad, opvask og vask. Du kan se dem her.

Toilet

Du kan spare penge ved at udskifte dit gamle toilet med et nyt moderne Ifö-toilet. Se hvor meget du kan spare med Ifö’s vandspareberegner.

 

Termostater

Danfoss producerer en moderne og flot termostat. De kan fås helt simple, men kan også fås programmerbare. Du kan se mere om dem her.

Cirkulationspumper

Vi har rigtig god erfaring med Grundfoss’ cirkulationspumper, som vi anbefaler til mange projekter. Du kan læse meget mere om dem her.

Blandingsbatterier

Vi har monteret og installeret et utal af blandingsbatterier, og kvaliteten er altid i top hos Damixa, som du også kan få installeret i dit hus.

Varmeveksler

Varmevekslere findes i alle afskygninger, men vi kan særligt anbefale dem fra Termix og Metro Therm, som vi ofte installerer hos vores kunder.

Skal vi hjælpe dig med dit projekt?

Hos Krüger VVS har vi mange projekter inden for kloakering, VVS og varmeinstallationer bag os. Skal vi også hjælpe dig med dit projekt, er du velkommen til at kontakte os eller booke en installatør.