Historien om Krüger VVS

Krüger VVS startede i 2004, hvor vi begyndte at udføre VVS i Odense. Siden har vi håndteret en lang række opgaver inden for VVS, kloak, varme, totalentreprise og med vores spulebil.

Som VVS'er og kloakmester har vi udgangspunkt i Odense, men vores dygtige medarbejdere dækker hele Fyn, så du altid kan få autoriseret hjælp.

Firmaet er startet af indehaver, Kent Krüger, som har været i VVS-branchen i over 25 år og er uddannet VVS-installatør og kloakmester samt energihåndværker.

Vi kan desuden tilbyde fordelagtige finansieringsmuligheder gennem vores samarbejde med Service Finans. Læs mere her omkring finansiering af VVS-arbejde.

Krüger VVS firmalogo

Hvis vand og varme ryger, så ring til Krüger

Et VVS-firma med erfarne og pålidelige medarbejdere

Når du får Krüger VVS på besøg, er du altid garanteret dygtige og pålidelige medarbejdere, som er klar til at løse dine opgaver inden for alt fra VVS og kloak til varmeinstallationer og totalentreprise.

Vores erfarne medarbejdere har arbejdet inden for VVS og kloakering i mange år, og vi har alle fokus på at rådgive om energirigtige løsninger, som vi hele tiden sørger for at være på forkant med. På den måde er du som kunde sikret en langtidsholdbar og fremtidssikret løsning, udført af veluddannede montører.

Vores primære kunder er boligforeninger, erhvervskunder samt hr. og fru Danmark, så uanset hvem du er gælder det, at hvis vand og varme ryger, så ring til Krüger.

Krüger VVS medarbejdere

Skal vi hjælpe dig med dit projekt?

Hos Krüger VVS har vi mange projekter inden for kloakering, kloakservice og regnvandssystemer bag os. Skal vi også hjælpe dig med dit projekt, er du velkommen til at kontakte os eller booke en installatør.