Rør langs væg Krüger VVS

VVS installatør i Odense

Har du brug for VVS i Odense eller på resten af Fyn, så er Krüger VVS din erfarne VVS installatør. Med Krüger VVS mødes du altid af kompetente VVS'ere, som udfører arbejdet i høj kvalitet.

Uanset om din opgave er stor eller lille, er vi VVS eksperten, der løser både projekter og problemer med højt fagligt niveau, og vi går altid det ekstra skridt for at sikre, at vores kunder er tilfredse.

Står du overfor en omfattende renovering eller nybyg, anbefaler vi, at du tager Krüger VVS med på råd fra starten. På den måde kan vi som VVS installatør rådgive til de optimale løsninger, så det bedste resultat opnås.

Alt i VVS på Fyn og i Odense

VVS arbejde er alt lige fra udskiftning af en enkelt vandhane til totalentreprise. Med Krüger VVS er du sikker på, at dine opgaver udføres af et VVS firma, der går op i arbejdet, uanset om det er VVS i badeværelset, VVS i køkkenet eller f.eks. tilslutning af vaskemaskine eller tørretumbler.

Leder du efter en VVS installatør til badeværelset, kan Krüger VVS bl.a. skifte toilet, håndvask, vandhane eller bruser ud til nyt. Har du brug for en større løsning, giver vi naturligvis også tilbud på et helt nyt badeværelse. Vi har stor erfaring med at finde den rigtige løsning og sammensætning, så du får et badeværelse, der er funktionelt, let at vedligeholde og ser godt ud.

Har du brug for en VVS installatør til køkkenet, er vi klar til at håndtere din opgave. Med Krüger VVS er du bl.a. sikre korrekt tilslutning af gaskomfur, opvaskemaskine eller blandingsbatteri, ligesom vi også kan ordne et utæt vandrør helt uden besvær. Krüger VVS sørger altid for, at installationen overholder alle reglementer og er fuldt funktionsdygtig.

Har du VVS opgaver i bryggers eller andre rum i huset, er Krüger VVS også klar til at tage fat på disse. Vi kan f.eks. installere og tilslutte en ny vaskemaskine, tørretumbler, håndvask eller lignende. Ingen opgave er for stor eller lille.

Kontakt os for at få et godt tilbud på din opgave.

Badeværelse før-billede Krüger VVS

Totalentreprise på VVS, varme og kloak

Krüger VVS er klar til at håndtere langt mere end blot dine VVS opgaver. Vi udfører bl.a. totalentreprise på badeværelse, ligesom vi også kan stå for varmeinstallation og kloakarbejde inklusive spuling.

Hvis du skal have renovering af badeværelset, f.eks. som en totalentreprise, hvor du får opbygget et helt nyt badeværelse med alt fra kloak og afløb til montering af toilet og bad, er Krüger VVS klar til at hjælpe dig. Ligeså kan vi også stå for enkelte udskiftninger, f.eks. udskiftning af toilet, udskiftning af håndvask eller udskift af vandhaner til nye energibesparende vandhaner.

I resten af huset kan vi bl.a. hjælpe dig med montering af varmepumpe og udskiftning af radiatorer, ligesom vi kan lave yderligere energioptimeringer på dine varmeinstallationer, så du kan spare på varmeregningen i hjemmet.

Tager dit projekt udgangspunkt i kloakken, kommer Krüger VVS' kloakmester ud til dig og besigtiger enten projektet eller skaden, så du kan få et tilbud på opgaven, hvor vi bl.a. også håndterer forsikringsskader.  Når vi arbejder med kloakering benytter vi TV-inspektion, så vi altid har rette syn for sagen.

Skal vi hjælpe dig med dit projekt?

Hos Krüger VVS har vi mange projekter inden for VVS bag os. Skal vi også hjælpe dig med et nyt badeværelse eller enkelte installationer af f.eks. bad, toilet eller håndvask, er du velkommen til at kontakte os eller booke en installatør.