Krüger VVS firmabiler

Rens og spuling af kloak i Odense og hele Fyn

Hvis du har en stoppet kloak, skal problemet lokaliseres og derefter giver det som oftest mening med spuling af kloak, så den kommer til at fungere ordentligt igen.

Hos Krüger VVS har vi en spulebil, som vi blandt andet benytter til præventiv spuling af kloak eller kloakspuling af stoppet kloak. Drift og vedligehold af kloak er vigtigt for både offentlige institutioner og anlæg, boligselskaber og privatboliger, og vores kloakmester servicerer alle. Så har du brug for spuling af kloak i Odense eller resten Fyn, er vi klar til opgaven.

Du ved, at din kloak eller dit nedløbsrør er tilstoppet, hvis du har et stoppet toilet eller vandet i din håndvask eller bruser ikke synker selv, efter du har renset afløbet. Hvis du oplever, at vandet ikke løber væk, kommer vi ud med spulebilen og sørger for, at din kloak igen kommer til at fungere optimalt.

Kontakt Krüger VVS, så kommer vi ud til dig.

TV-inspektion af kloak

TV-inspektion af kloak er en effektiv metode til at undersøge kloaksystemer for brud, stoppet kloak og andre problemer. Med TV-inspektion leder vi et videokamera ned i kloakken, hvilket giver os mulighed for at se, om der tilstopning, brud på kloakken eller fremmedlegemer, som forstyrer vandets løb.

Hos Krüger VVS har vi vores udstyr til TV-inspektion af kloak med i vores spulebil, så vi altid er klar til hurtigt at finde frem til problemerne i din kloak, så vi kan udbedre dem. TV-inspektion er særligt brugbart, hvis det er svært at få hul på tilstopningen eller hvis vandet stadig ikke kan løbe væk, efter der er slået hul på tilstopningen eller hvis kloakken er stoppet allerede en måned efter, vi har været ude.

TV-inspektionen er en hurtig og effektiv måde for os som kloakmester at identificere skader eller problemer i din kloak, og det giver os en sikkerhed for, hvad det er, vi skal udbedre. TV-inspektion af kloak er derfor både en sikkerhed for dig som kunde, da der er klart belæg for problemets omfang, og for os som kloakmester, da vi får helt klart syn for, hvad udfordringen med din kloak er, inden vi påbegynder rensning eller spuling af kloak.

Krüger VVS Kent Krüger med bil og toilet

Forsikringsskader på kloak

Ved du, at der er en fejl på din kloak, eller støder vi på en, når vi undersøger din kloak, kan vi hjælpe med kontakten til dit forsikringsselskab i forbindelse med forsikringsskader, hvis du vel at mærke har en skjult rørskadeforsikring.

Vi ringer til forsikringsselskabet og orienterer dem, og vi sender en såkaldt TV-rapport til dem med kameraets optagelser af skaden på kloakken. Samtidig giver vi en pris på udbedring af skaden, som forsikringsselskabet skal godkende. Når de har godkendt prisen, kontakter vi dig og fortæller, at der er grønt lys fra forsikringen til at udbedre skaden, og så kommer vores kloakmester og udbedrer skaden på din kloak.

Har du en forsikringsskade på din kloak, eller mistænker du, at der er en? Så kontakt Krüger VVS, og vi kommer ud og laver en TV-inspektion af din kloak.

Workers installing water supply pipeline system, close up

Udbedring af skader på kloak

Er der opstået en skade på din kloak? Hos Krüger VVS er vi eksperter i udbedring af skader på kloak, og vi er klar til at rykke hurtigt ud til dig og udbedre skader på kloak i Odense og resten af Fyn, når det er nødvendigt. Med os får du en erfaren kloakmester, som ved, hvordan problemer bedst løses, så de ikke kommer igen, og vi tager altid vores forholdsregler, så din kloak kommer til at fungere igen.

Hvis skaden er på et lige stykke, laver vi oftest en strømpeforing. Det betyder, at vi lægger en pvc-strømpe ind, som bliver hærdet op og får en glat overflade ligesom beton. Det er en meget billigere løsning, end hvis vi bliver nødt til at grave kloakken op, og det er altid at foretrække at undgå at grave op. I enkelte tilfælde kan vi dog desværre ikke undgå at grave kloakken op, og hvis skaden er i en bøjning, graver vi op og skifter det defekte kloakrør.

Kontakt Krüger VVS på tlf. 66 10 60 69, hvis du har spørgsmål – ingen opgave er for lille eller stor. Vi udfører spuling af kloak i Odense og på hele Fyn.

Skal vi hjælpe dig med dit projekt?

Hos Krüger VVS har vi mange projekter inden for kloakering, kloakservice og spuling af kloak bag os. Skal vi også hjælpe dig med bedre kloakering, er du velkommen til at kontakte os eller booke en installatør.