Få lagt gulvvarme i Odense på Fyn – professionelt gulvvarmesystem

VVS-installatør med styr på gulvvarme, varmepumper, radiatorer og termostatstyring.

Krüger VVS har igennem mange år arbejdet med fjernvarme, varmepumper og alternativ energi. Et korrekt opstillet og effektivt varmeanlæg gavner både miljø, indeklima og pengepungen.

Hvis du overvejer at skifte varmekilde, så kan Krüger VVS være behjælpelig med at finde den helt rigtige løsning. Derudover kan vi beregne energibesparelse og vejlede om tilskudsmuligheder –
læs mere under energioptimering.

Krüger VVS rådgiver dig i alle situationer og finder den bedste løsning til dig, så du træffer det bedste valg til dit hjem.

Krüger VVS udfører blandt andet:

  • Udskiftning og opsætning af radiatorer
  • Opsætning af automatisk termostatstyring
  • Opsætning af vandmålere
  • Udskiftning og opsætning af blandingsbatteri
  • Udskiftning og opsætning af cirkulationspumpe
  • Varmeventilatorer
  • Gulvvarme

Gulvvarme – få et gulvvarmesystem, der virker optimalt

Vores styrke, når vi lægger gulvvarme, er, at vi sørger for at lægge det ordentligt, så varmen kun er der, hvor den skal være. Det vil sige, at vi adskiller varmen, så der er kontrol over de forskellige rum. Således at når du tænder for gulvvarmen i stuen, så er det kun gulvet i stuen, der bliver varmt og ikke gulvet i de tilstødende rum.

Vælg dit gulvvarmesystem med omhu

Der er mange forskellige løsninger på gulvvarme. Vi anbefaler udlægning på bærende gulve frem for gulvvarme indstøbt i beton. Gulvvarme udlægning på bærende gulve er en energirigtig løsning med hurtig regulering. Der går kun 30 minutter, fra du har tændt eller slukket for varmen, til du kan mærke forandringen.

Det er en uhensigtsmæssig løsning, at varmen er indstøbt i beton. Det skyldes, at betonen skal varmes op eller køles ned, før det kan mærkes på gulvet, at der er skruet op for varmen eller ned for varmen. Det kan tage op til et halvt døgn, inden varmen kan mærkes i gulvet. Det samme gør sig gældende, når du slukker for varmen – der kan gå mange timer, før gulvet køler ned.

Radiator – hav fokus på styringen af dine radiatorer

Vi bruger Danfoss termostatventiler, da de er driftsikre og har et flot design. Vi tilbyder tre attraktive termostatløsninger, som alle styrer dine radiatorer og dermed din varmeregning helt perfekt.

Løsning 1: Termostat med sikringsboks til ophæng på væggen. Når du først har indstillet systemet, bliver temperaturen i hele dit hjem styret fra et sted. Du kan indstille temperaturer for dag og nat, og der er ferieprogrammer, så du kan spare på varmen, når du er bortrejst på ferie eller weekendtur.

Løsning 2: Termostat med internetbaseret trådløst styresystem. Du kan styre temperaturen i dit hjem fra en pc, smartphone eller tablet. Systemet kan også styre stikkontakter. Så ud over at regulere temperaturen i løbet af en dag, kan systemet også sørge for at slukke for fx kaffemaskinen og udvalgte lyskilder. Det fungerer således energibesparende og præventivt i forhold til indbrud, idet du kan vælge at have tændt lys kl. 6.30-7.45 om morgenen og igen kl. 16.30-22.30. Til at toppe det hele er der også kameraovervågning og alarm tilknyttet løsningen.

Løsning 3: Elektronisk termostat. Det vil sige, at der ikke er tilkoblet en styreboks, men derimod et display på selve termostaten. Der er tre indstillinger: Du kan indstille den præcise temperatur, du ønsker i lokalet; der er åbent vindue-funktion, der automatisk lukker for varmen, når du lufter ud, og så er der også en feriefunktion, hvilket betyder, at temperaturen bliver sænket, når du tager på ferie og hævet på det tidspunkt, du regner med at være hjemme igen.

Få lagt gulvvarme i Odense på Fyn – professionelt gulvvarmesystem