Blikkenslager i Odense på Fyn udfører blikarbejde i zink og kobber

Krüger VVS – din blikkenslager udfører alle former for blikarbejde på Fyn

Har du en opgave, som skal udføres i zink eller kobber, så sikrer blikkenslager Krüger VVS et professionelt stykke blikarbejde. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og lægger stor vægt på, at håndværket er udført flot og til vores kunders tilfredshed.

For at give dig en ide om, hvad Krüger VVS kan udføre som blikkenslager, kan vi nævne følgende:

  • Udskiftning af zink på kviste og inddækning af kviste
  • Udskiftning og opsætning af tagrender og nedløb
  • Tage og facader – vi arbejder bl.a. med profilerede zink- eller kobber-plader

Inddækning af kviste og udskiftning af fx zink på kviste

Typisk bruger man zink eller kobber til at inddække kviste. Hvis der er tale om nybyggeri, er det op til kundens smag og budget, om de ønsker at bruge zink eller kobber til inddækningen af kviste.

Et af vores arbejdsområder er at skifte zink på gamle kviste.  Zink har en holdbarhed på 30-40 år, hvorefter man ser utætheder på grund af, at zinken bliver slidt tyndere med tiden. Kobber kan vi også skifte, men det er ofte ikke nødvendigt, da kobber er et meget holdbart materiale.

Udskiftning af tagrender og nedløb

Når du skal have skiftet tagrender og nedløb, kan du også vælge zink eller kobber som materiale. Det er afgørende, at tagrender og nedløb holder tæt, så de gør det, de skal – nemlig at lede vandet ned i kloakken, så det ikke skader huset.

Zink er et populært valg på grund af udseendet, materialets kvalitet, prisen og den lange holdbarhed. Tagrender og nedløb i zink kræver kun minimal vedligeholdelse, og hvis de er monteret korrekt, har de en holdbarhed på 30-40 år.

Tage og facader

Krüger VVS lægger eternitskiffer og naturskiffer på tage. Eternitskiffer har en levetid på ca. 30 år og er billigere end naturskiffer. Naturskiffer er nærmest uforgængeligt, idet det holder i 200 år. Med naturskiffer får du en løsning i høj kvalitet, og du skal ikke bekymre dig om, hvornår du skal skifte dit tag.

Vi tilbyder både at lægge nyt tag på og at reparere naturskiffer og eternitskiffer på gamle tage, som ikke behøver en hel udskiftning endnu.

Vi dækker hele facader ind i zink og kobber. Vi har investeret i en specialmaskine, som kan udføre falsning af tage og facader. På den måde kan du få beklædt hele tage eller facader med zink eller kobber.

Kontakt os eller book en tid hos Krüger VVS ApS.